BEGINNING 2.0

Reilun puolenvuoden bloggaustauon jälkeen yritän herätellä hommaa jälleen henkiin! Ajatus tästä heräsi jo syksyn aikana, mutta koska entinen alusta Blogger ei sivustona tuntunut enää kovinkaan omalta, on tässä mennyt useampi kuukausi uusien nettisivujen pystyynsaamisessa. Vielä onkin siis paljon uutta opeteltavaa täällä WordPressin puolella, mutta pikkuhiljaa alkaa mieleinen ulkoasu hahmottua!

Eroa entiseen on ehkä toivottavasti hieman henkisesti kasvaneen minän lisäksi noin reilu 250km sekä Suomenlahti – lokaatio on siis siirtynyt Turusta tänne Tallinnaan! Ajattelin tosin tehdä seuraavasta postauksesta hieman kattavamman esittelyn, eli avaan aihetta hieman enemmän tuolloin.

Kiva siis jos olet löytänyt tiesi tänne ja tervetuloa mukaan, katsotaan mitä tästä tulee 🙂

 

After several non-blogging months the passion for writing and documenting life took control again, so here I am with a brand new website! I haven’t quite figured out yet how this WordPress works but I am doing my best.

What’s different from last time is hopefully a bit more mature me and of course the location which has changed from Turku, Finland to Tallinn, Estonia!

New country new everything? I don’t know, stick around to find out from the next post in which I will tell more about myself! 🙂