A BRIEF INTRODUCTION

Kuten lupasin aiemmassa postauksessa, on seuraavaksi aika kertoa hieman itsestäni, omista sekä blogini taustoista ja muista mieleen sattuvista ajatuksista.

Olen kirjoittanut blogia jo vuosia, tarkkaa määrää en valitettavasti enää uskalla edes mennä lupaamaan, mutta aivan ensimmäinen blogini sai alkunsa jo yläasteaikanani noin 8 vuotta sitten. Matkan varrelle mahtui muutama lyhyehkö tauko ja ”blogi-ideologian” uudistuminen, mutta kirjoittelu oli silti melko säännöllistä. Vuosi 2016 oli melkoinen, kaiken keskellä kiireet veivät voiton ja jo hetken kadoksissa ollut kirjoitusinto katosi lopulta täysin. Nyt tuntuu kuitenkin olevan oikea aika jälleen jatkaa 🙂

(As I promised in the previous post, here is a brief introduction of me. I started my first blog about 8 years ago and have been blogging on and off ever since. 2016 was a quite rough year for me so I eventually quitted blogging totally. However I never lost the passion for this so now when the circumstances are again better I am thrilled t0 be back 🙂 )

 

 

10 Faktaa minusta / 10 Facts about me

  • Olen huhtikuussa 22 vuotta täyttävä Turusta kotoisin oleva, tällä hetkellä Tallinnassa asuva yliopisto-opiskelija. (I am soon 22-year-old university student originally from Finland, currently living in Tallinn, Estonia)
  • Tein ylioppilaaksi valmistumiseni jälkeen muutaman vuoden töitä ennen korkeakouluopiskelujen aloittamista, joten opiskelen vasta ensimmäistä vuotta Estonian Business Schoolissa linjalla International Business Administration. (After graduating from highschool I spent few years working so I am currently a first-year student at Estonian Business School and studying International Business Administration)
  • Olemme olleet avomieheni kanssa yhdessä hieman reilu 5 vuotta ja muutimme tänne Tallinnaan viime elokuussa yhdessä kun myös hän aloitti täällä opiskelut, tosin eri yliopistossa. (I have been with my boyfriend a bit over 5 years now and we moved here together as he also started his university studies in Tallinn, just in a different university)
  • Meillä on kaksi shibaa ja minulla on myös kennelnimi vuoden 2016 helmikuussa suoritetun kasvattajan peruskurssin jäljiltä. Myös omat nettisivut tulevalle kasvatustoiminnalleni ovat parhaillaan tekeillä ja valmistunevat tässä kevään aikana. Pentuesuunnitelmia minulla ei kuitenkaan vielä lähitulevaisuuteen ole, sillä päädyin kesällä jättämään narttuni pois jalostuksesta. (We have to shibas and I also have registered Kennel name for future breeding. I however have no puppy plans for the near future)
  • Aloitin tammikuussa crossfitin usean vuoden haaveilun jälkeen ja rakastuin lajiin heti! Alkeiskurssi päättyi viimeviikolla ja kävin heti päättämässä kuntosalijäsenyyteni ja päätin siirtyä täysin crossfitin pariin. (I started crossfit on January and I fell in love immediately! I finished the ABC course last week)

 

 

  • Olen ollut myöskin jostain sieltä yläasteajoilta on-off kasvissyöjä etuliitteitten sekä myös ajoittain sekasyönnin välillä vaihdellen. Tammikuussa 2017 osallistuin Vegaanihaasteeseen ja pyrin yhä arjessani tekemään täysin vegaanista ruokaa, mutten ole kovin ehdoton ja saatan sillointällöin syödä lihaakin, tosin hyvin harvoin. (I am trying to live my life as vegan as possible but I don’t like to stress about it too much and I even eat meat occasionally)
  • Olen tehnyt rakennekynsiä (myöskin sieltä yläasteelta asti) harrastusmielessä itselleni sekä lähimmille ystävilleni ja nyt vihdoin sain aikaiseksi käydä ”virallisen” koulutuksen. Muutama kerta sekä loppukoe enää jäljellä, joitten jälkeen voin toivottavasti kutsua itseäni Pronails -kynsimuotoilijaksi. (I’ve been doing nails for several years now just as a hobby for myself and my closests friends but finally started official training on January. I have only few times plus the final ”exam” left)
  • Olen rakastanut matkustelua sekä eri kulttuureita ja kieliä aivan pienestä asti ja ollutkin etuoikeutettu matkustamaan vuosittain jonnekin perheeni kanssa. Rakkaus ja kaipuu maailmalle sai muuttamaan tännekin ja noin kuukauden päästä selviää pääsemmekö viettämään ensi lukukauden jälleen uudessa paikassa 🙂 (Probably the one thing I love the most in the whole wide world is seeing it as much as I can a.k.a. travelling! This was a big incentive for me to apply into foreign university and now I am doing it again, I will find out in few months wheter I’ll be spending the next academic year somewhere else…)
  • Olen melkoinen introvertti ja olen tajunnut sen kunnolla vasta viimeisten vuosien aikana. Koko nuoruuteni harmittelin, etten ollut muitten tapaan se, joka oli jatkuvasti menossa, näki ja teki paljon kavereitten kanssa. Tunsin jatkuvasti jääväni paitsi asioista, mutta vasta nyt olen oikeasti ymmärtänyt, ettei minun tulekaan kokea täysin samoja juttuja toisten kanssa vaan on täysin okei pitää ehkä täysin eri asioita tärkeinä. (I am a total introvert and only now starting to feel OK about it. When I was younger I always thought that I was missing out everything because I wasn’t the type to always be on the move with my friends but I’ve finally understood that I am just fine experiencing life in my own way)
  • Olen oikeasti myös melko laiska ihminen ja valitettavasti jätän hommat joko täysin viimetippaan tai sitten aloitan satalasissa ja jätän lopulta kesken. Koen kyllä selvästi parantaneeni tällä saralla nyt alkuvuodesta, joten toivotaan että sama tahti pysyy! (I am actually a quite lazy person and either leave everything at the last minute or start with full of energy but eventually quit without finishing. Something to pay attention this year!)

 

 

Sellaista. Vähän on kyllä sellainen olo, että tuosta otsikosta voisi ottaa tuon sanan ”brief” pois, mutta annetaan nyt tämän kerran olla. Jospa sain nyt ainakin jonkinverran selvennettyä tähän alkuun itsestäni, niin tästä on sitten helpompi jatkaa eteenpäin uusien tuulien myötä!

( What do you guys think, should I take the word ”brief” out of the header or not..? 😀 Oh well, at least you now got some idea who I am and this is a good place to start. Stay tuned!)