FAUX-FUR COAT

bag – givenchy / watch – guess / scarf – ginatricot

Ellen kulje edellisessä postauksessa vilahtaneessa paksummassa toppatakissa, on talvella päälle vakiintunut oma ehdoton rakkauteni, viimesyksynä hankittu valkoinen tekokarvatakki. Takki ei näytä niin kovin lämpimältä, mutta yllätyksekseni se sitä kuitenkin todella on tekokuituisenakin! Ainoa huono on valitettavasti se, etten kuollaksenikaan enää muista, mistä takin tilasin 😀 Löysin sen jostain itselleni ennestään tuntemattomasta nettikaupasta, joten pahoittelut jos joku takin alkuperästä olisi ollut kiinnostunut.

(Outfit from Saturday – this winter I’ve totally fell in love with this white faux-fur coat I bought last fall. Despite how it looks it actually is super warm without being actual animal-based fur, only downside is that I just cannot remember from where I ordered it 😀 So I’m sorry for that if someone would have been interested.)