SUNNY SUNDAY WALK

Tänään oli niin upea ilma ulkona, että päätimme lähteä nauttimaan sunnuntaista kiertämällä Vanhaakaupunkia kaikessa rauhassa. Halusin päästä tsekkaamaan tuon näköalapaikan jossa en ollut vieläkään käynyt, vaikka paikka on melko suosittu ja monilta löytyy kuvia tuota kyseistä seinää vasten. Ihanaa, miten ilmat alkavat pikkuhiljaa lämmetä ja valoisa aika lisääntyä päivissämme; aivan liian harvoin on tullut näin nautittua ihan vain kaupunkia ihaillen ja hetkessä eläen, pitäisi melkein ottaa jokaviikonloppuiseksi tavaksi!

Nyt meinasin kaataa itselleni lasillisen punaviiniä ja käpertyä loppuillaksi sohvalle viltin alle lukemaan vielä teoriaa kynsisairauksista ja muista huomista loppunäyttöä varten! Jännittää kyllä kovasti tuo vaikka tässä on tullutkin tehtyä mahdollisesti jopa satoja kynsiä aloitettuani, sillä kouluttajamme on aivan super tarkka työnjäljestä ja jokaisella koulutuskerralla olen istunut 8-9 tuntia putkeen vääntämässä yksiä kynsiä. Huomenna työn tulee olla valmis 3,5 tunnissa ja tuossa ajassa on tehtävä kynsien lisäksi myös teoria, eli tiukille menee kelpaako työnjälki lopulta vai ei. Pitäkää peukkuja!

Today the weather in Tallinn was amazing so we decided to head to the Old Town to enjoy the day. I wanted to photograph all the beautiful buildings and churches and visit this popular vantage spot I still hadn’t seen even we have been living here for almost 7 months. I am totally excited about the spring and how the temperature is constantly rising and days getting brighter! Too often we forget to live in the moment, I am seriously considering making this a once-a-week kind of habit just to spend time exploring the city and all kinds of new things with my love <3

Now I will pour myself a glass of red wine and spend the rest of the evening on the sofa under a cozy blanket doing some last minute studying for my final exam of the nail course tomorrow. Feeling super nervous since the instructor is super strict about the quality and I have only 3,5 hours to complete theory AND do amazing gel nails. Wish me luck!