SICKNESS AND THE SMOOTHIE BOWL

Huomenta täältä sohvanpohjalta! Heräsin aamulla senverran kuumeisena ja tukkoisena, että harmikseni koulupäivä sai tänään jäädä ja linnoittauduin teemukini sekä ensimmäisen smoothie bowl kokeiluni kera viltin alle. Aamupala sisälsi itselleni jo vakioksi muodostuneen kaurahiutale-mustikka-vadelmasmoothien vanilijaproteiinijauheella ja lisäksi heitin mukaan vielä vaihtelun vuoksi banaania sekä pinnalle chiasiemeniä ja kookoshiutaleita – nam! Tein lisäksi myös vihersmoothien johon laitoin ananasta, kurkkua, selleriä, avocadoa ja inkivääriä josko pääsisin hieman nopeammin tästä pöpöstä eroon. Aurinkoista viikonjatkoa kaikesta huolimatta, täällä tosin sataa taas lunta 😀

This morning I woke up feeling quite sick so I decided to skip todays lectures and instead spend my day under a cozy blanket with some white tea. I have also wanted to try the new ”it” thing, a smoothie bowl, for a quite while now so since I was in no hurry I tried to transform my traditional breakfast smoothie into the bowl. Containing some oatmeal, blueberries, raspberries and vanilla protein it actually worked out well with some extra banana, chia seeds and coconut flakes. Yum! I also whipped up a super smoothie from pineapple, cucumber, celery, avocado and ground ginger to scare away this fever. Hopefully it will work! 🙂